Lahjoita Selkäliitolle - Edistä selän terveyttä

Miehen selän päällä teksti: Lahjoita Selkäliitolle - Edistä selän terveyttä.Selkäliitto on yhdessä jäsenyhdistystensä kanssa edistänyt suomalaisten selkäterveyttä, toimintakykyä ja hyvinvointia jo yli 30 vuoden ajan. 

Voit tukea liiton toimintaa selkäsairauksien ja -oireiden ehkäisyssä sekä selkäsairaiden hoidon, kuntoutuksen ja elämänlaadun parantamisessa esimerkiksi tekemällä lajoituksen tai liittymällä jäseneksi.

 • Tee lahjoitus. Keräämme lahjoituksin varoja materiaalin, neuvonnan ja ohjauksen tuottamiseen selkä- ja niskaoireisille sekä yhdistystoiminnan kehittämiseen koulutuksin. Voit lahjoittaa haluamasi summan liiton keräystilille: FI26 8146 9710 1372 08, viitenumero: 12700. 

  Lue, miten olemme edistäneet selkäterveyttä eri keinoin. 
   
 • Tee testamenttilahjoitus. Yleishyödyllisenä yhdistyksenä Selkäliiton ei tarvitse maksaa testamenttilahjoituksesta veroja, joten arvokas lahjasi menee kokonaisuudessaan selkäterveyden edistämisen hyväksi ja auttaa Selkäliittoa tekemään työtään. Voit tehdä myös merkkipäivälahjoituksen. Jos haluat tehdä lahjoituksen, ota yhteyttä: toiminnanjohtaja Kirsi Töyrylä-Aapio, puh. 040 730 2150 tai kirsi.toyryla(a)selkaliitto.fi.
   
 • Liity selkäyhdistyksen jäseneksi. Liity jäseneksi - saat tietoa, tukea, ystäviä ja etuja.
   
 • Liity kannatusjäseneksi. Kannatusjäsenyys on tarkoitettu kaikille, jotka haluavat tukea Selkäliiton työtä ja edistää selän terveyttä. Myös yritykset ja yhteisöt voivat liittyä kannatusjäseneksi. 

 

Lämmin kiitos tuestasi!
 

Rahankeräyslupa 
Keräysluvan saaja: Selkäliitto ry 
Keräysluvan myöntäjä: Poliisihallitus/Arpajaishallinto
Keräyslupa: RA/2019/595
Myöntämisajankohta: 12.7.2019
Toimeenpanoaika: 18.8.2019-18.8.2021
Toimeenpanoalue: koko Suomi, Ahvenanmaata lukuun ottamatta
Kerättävien varojen käyttötarkoitus:  Varat käytetään selkä- ja niskaoireiden itsehoitomateriaalin tuottamiseen, selkä- ja niskaoireiden sekä tuki- ja liikuntaelinsairauksien neuvonnan ja ohjauksen järjestämiseen sekä selkäyhdistystoiminnan kehittämiseen koulutuksilla.

Selkäliitto